Datum: 27-07-2017
 
 
   
Opening van de nieuwe lokatie maandag 31 juli

 Bij Bomans is verhuisd!

Sinds 15 juli zijn vrijwilligers (vooral de gastmensen) bezig met het inrichten van de nieuwe lokatie van 'Bij Bomans'.

Het adres is Mozartlaan 13

In een van de schoolwoningen van de basisschool de Troubadour hebben we twee ruimtes.

Op maandag 31 juli starten we om 10.00 met een koffieochtend. Wie moeite heeft het adres te vinden of niet goed kan lopen kan het volgende telefoonnummer bellen: 06 412 69 168. Dan zorgen we de eerste keer voor vervoer. 

De meeste activiteiten van 'Bij Bomans' zullen hier plaatsvinden. Alleen is het erg jammer dat er geen mogelijkheid om te koken is.

BIJBOMANS_LOGO_WELKOM_ROOD_groot.jpg

Activiteiten in augustus
De activiteiten die starten in augustus zijn:

Koffieochtend op maandag van 10.00 tot 12.00
Kaarten op maandag van 14.00 t0t 16.30
Koffiemiddag op donderdag van 14.00 tot 16.30

Wandelen op woensdag van 19.00 tot 20.00

De lezingen, de film en het zingen starten weer in september voor de andere activiteiten zie de kalenderVerslag van de Openbare Wijkavond
De openbare wijkavond met als voornaamste thema de verhuizing van 'Bij Bomans' werd bezocht door ca 55 mensen. De voorzitter gaf uitleg over de verhuismogelijkheden en de keuze voor de Troubadour en beantwoordde de vele vragen.
  
    wijkavond_juli_2017__3.JPG

Wijk- en dorpsbudget
Waar is het geld van het Wijk- en dorpsbudget Molenhoek tot nu toe aan besteed? Een overzicht van de actuele stand van zaken.

Voor activiteiten vanuit de wijk Molenhoek (sociale activiteiten, staatmeubilair en veiligheidsverbeteringen) is nog € 13.760 beschikbaar.
Wellicht zal hier nog opnieuw een bedrag uit vrij gemaakt moeten worden voor wijkoverstijgende activiteiten.Burendag 23 september 2017
De wijkraad zal zeker iets organiseren op 'Burendag' reserveer vast de datum van zaterdag 23 september. U leest er meer over in de nieuwsbrief van begin september.

Overkapping buitenbad Kwekkelstijn
Het ontwerp voor een extra overdekt zwembad Kwekkelstijn in is klaar. Voor het 25-meterbad dat nu nog volledig buiten ligt, ontwierp Slangen + Koenis Architecten de overkapping met schuifbare wand. Het 25-meterbad krijgt een permanent dak van zo’n 6 meter hoog. Over de gehele lengte van het bad kunnen ’s zomers de glazen wanden worden opengeschoven, waardoor het zwembad dan ‘buiten’ ligt.

Vergaderruimte
Naast de overkapping komen er nieuwe voorzieningen voor het ‘binnenbad’, zoals een tribune, kleedruimtes, douches en bergruimten. De bestaande sportkantine wordt uitgebreid, zodat bezoekers er ook zicht hebben op het nieuwe overdekte bad. Dit deel van de kantine geldt ook als multifunctionele vergaderruimte voor zwemverenigingen.
Lees meer                                    

©2015 Wijkraad Molenhoek Rosmalen
www.wijkmolenhoek.nl - Facebook - info@wijkmolenhoek.nl